Hvordan skape et godt arbeidsmiljø i næringsmiddelindustrien?

Webinar, torsdag 3. februar 2022

34 prosent av de med sykefravær i næringsmiddelindustrien sier det er helt eller delvis på grunn av jobben de gjør. Sykefravær kan være svært kostbart for virksomheter. Derfor skal vi i dette webinaret se nærmere på arbeidsmiljøet i næringsmiddelindustrien.

Hvilke utfordringer har vi i bransjen, og hvordan kan vi lykkes med å forebygge problemer som i verste fall kan føre til sykefravær og frafall?

Meld deg på gratis webinar her

Når: 3. februar 2022, kl. 13.00 - 14.00

Du skal få innsikt i hva forskningen sier om arbeidsmiljøet i næringsmiddelindustrien, og får høre erfaringer fra fagpersoner i bransjen. Vi presenterer også konkrete verktøy for praktisk arbeidsmiljøarbeid.

I studio møter du Caroline Dyrnes fra IA-bransjeprogram for næringsmiddelindustrien, verneombud Per Arne Eggen fra Synnøve Finden, tillitsvalgt Lill Tove Hansen fra Orkla Foods/Stabburet, i tillegg til representanter fra STAMI og Arbeidstilsynet.

Målgruppe

Målgruppe for webinaret er arbeidsgivere, ledere, HMS-ansvarlige og verneombud i næringsmiddelindustrien.

Påmelding

Webinaret er åpent og gratis for alle. Vi anbefaler deg likevel at du melder deg på slik at vi kan sende deg presentasjoner som brukes i webinaret og gi deg beskjed ved eventuelle endringer.

Webinaret sendes på arbeidstilsynet.no/webinar. Hvis du ikke kan delta på oppsatt tidspunkt, vil du kunne se det i opptak på samme sted når opptaket er tekstet.   

Velkommen! 

Illustrasjon av to mennesker med hygienebeskyttelse foran en produksjonsmaskin